Ajankohtaista: Eurajoki: Kasitien Kirppis etsii jatkajaa.
Kauhajoki: Hyypän Kyläseura järjestää pihakirppiksen 29.8. klo 11–15

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kankaanpään Lähetystori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kankaanpään Lähetystori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Kankaanpäässä Helluntaiseurakunnan ylläpitämä kirppis on avoinna toistaiseksi ma–ke kello 13–17, torstaisin 10–17, perjantaisin 13–17 ja lauantaisin 10–14.

Puhelinnumero on 02 578 1977.

Kirppiksellä käynyt kirppistyttö kommentoi: Tänäänkin löytyi pussillinen kaikenlaista, hinnat ei päätä huimanneet, ihan 10 centistä ylöspäin.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kankaanpään Lähetystori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Laiskan Kirppis (Tsempinkulma)
  2. Turvalan Kirppis
  3. Konttitori / Vermon kirppis
  4. Kasitien Kirppis
  5. UFF Kamppi (Helsinki)