Etsi kirppistä hakusanalla

Karhunsalon kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 9Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Enon Karhunsalolla toimii kesäisin itsepalvelukirppis. Sitä pitää taljoovoimin Karhunsalon kyläyhdistys ry. Avoinna joka kesä toukokuusta elokuuhun.

Myyntipaikkoja on 40 kappaletta. Myyntipaikan voi varata yhdistyksen nettisivuilta, sähköpostitse osoitteesta kylayhdistys@karhunsalo.net, tai Jonnalta numerosta 044 320 86 00. Myyntipaikan hinta koko kesäksi on 50 €, tai yhdeksi päiväksi 2 €. Kesän 2021 sisäpaikat on varattu. Äijäkirppikselle on myyntipaikkoja — paikkamaksu on 30 € / kesä.

Aukiolo kesällä 2021

4.5.–31.8.2021 avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 17–20.

Kuvat

  • Värivalokuva kaksikerroksisesta talosta, jonka edessä hiekkakenttä täynnä ihmisiä ja peräkonttikirppiksen pitäjiä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Karhunsalon kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Itsepalvelukirppis Myyntimylly
  2. SPR Porin osaston Puoti
  3. Paljekirppis
  4. Riitun Kirppis
  5. Huushollin Aarteet