Etsi kirppistä hakusanalla

Karkkilan Kirjokaari

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 24Kyllä!
 • 7En

77,4 % suosittelee tätä

Lähetyskirpputori Kirjokaari sijaitsee Kantolankadulla. Avoinna ti–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin sekä maanantaisin suljettu.

Puhelinnumero on 045 147 4252 ja sähköpostiosoite kirjokaari.karkkila@gmail.com.

Tuotot käytetään kummilapsien ylläpitoon ja lähetys- sekä avustustyöhön, myös kotimaassa vähäosaisten ja päihderiippuvaisten avustustyöhön ja lapsi- sekä nuorisotyöhön.

Nettisivujen lisäksi Kirjokaarella on omat Facebook-sivut.

Kuvat

 • Valokuva kivitalosta, jonka etualalla ovaali peltikyltti. Siinä lukee: Lähetys Kirjokaari Kirpputori.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Asta Asiakas kirjoitti kohteeseen Karkkilan Kirjokaari:

Tämä on vähän surkeeta Karkkilassa on 2 päivittäin auki olevaa kirpputoria joista toinen on uskonnollinen ja toimii lahjoituksilla. He myös käyttävät sosiaalitoimiston kiristys ja uhkailupalvelua, pakkolainsäädäntöä säälimättä hyväksikäyttämällä, työvoimassa ja palkoissa säästämiseksi. Köyhän on pakko ostaa kirpparilta tai jos ei muualta löyä, ei ole kiva tukea kirkkoa ja sosiaali ja terveyspalveluja ostamalla juomalaseja. muuten paikka on kiva pinnalisesti mutta kun tietää mitä tekee sinne sisään kävellessään siellä ei ole kiva käydä kuin pakkotilanteessa, samoin tekvät heidän työläiset, vapaaehtoisia heillä ei varmaan ole töissä, kuten lahjoituksilla toimivan “yhdistyksen” pitäsi toimia?

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Pasi N kirjoitti kohteeseen Karkkilan Kirjokaari:

Hyvää tavaraa ilmaiseksi tarjolla Karkkilassa. Soittakaa yst. pian! 049 759 2712 t. Pasi

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Karkkilan Kirjokaari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kotkan Keräys- ja Avustuskeskus
 2. Pisara Kirppis Selki
 3. Pisara-kirpputori Nummela
 4. Kirsin kirppis
 5. Folkhälsans Loppis och Retro Bazar