Ajankohtaista 16.5.2020: Useat kirppikset ovat jälleen avanneet ovensa, mutta ennen kirppiksellä käymistä on aukiolo syytä varmistaa esim. soittamalla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirppis Kapines & Tilpehööri esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirppis Kapines & Tilpehööri

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Isojoen keskustassa sijaitseva kirppis Kapines & Tilpehööri on avoinna ke–pe kello 12–18 ja lauantaisin 10–16. Suljettu ma–ti ja sunnuntaisin.

Puhelinnumero on 045 250 0906.

(Kirppiksestä ensimmäisenä vinkkasi Harri. Kiitos hänelle!)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis Kapines & Tilpehööri sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Jokeri Kirppis
  2. Vanhan Tavaran Puoti Eveliina
  3. Cetori
  4. Pelastusarmeijan kirpputori, Lahti (Ajokatu)
  5. KirppisMarket