Etsi kirppistä hakusanalla

Kirppis Vaahtera

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 3Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Alajärvellä sijaitseva Kirpputori Vaahtera on avoinna ma–ke kello 13–18 ja lauantaisin 11–15.

”Vuonna 2016 vanhan kyläkaupan tiloihin avattu pieni kirppis Alajärven Kurejoella. Ainakin toistaiseksi vain kesäisin auki oleva kirpputori sijaitsee Valtatie 16:n varrella, Lapuan ja Alajärven välissä. Kirppis Vaahterasta löytyy normaalia kirppistavaraa: vaatteita, kirjoja, tauluja, valaisimia, kippoja ja kuppeja ynnä muuta nuppia ja nappia. Myös jonkin verran löytyy vanhoja huonekaluja.”

Kuvat

 • Valokuva pihasta, jossa vasemmalla avoinna oleva ovi ja oikealla erilaisia kirppistavaroita esillä.
 • Valokuva salista, jossa oranssit ja punertavat seinät. Salissa on erilaisia huonekaluja, vaatteita ja muita kirppistavaroita.
 • Valokuva pöydästä, jossa monta tasoa ja jotka täynnä erilaisia lautasia, kippoja, astioita ja koriste-esineitä.

(Tästä kirppiksestä ja yllä olevista kuvista kiitos kuuluu Harrille.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis Vaahtera sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Tohmajärven kesäkirppis / Järventauksen iltakirppis
 2. Tohmajärven antiikki-kirpputori
 3. Kris-kirppari
 4. Kirppis Cafe Minde
 5. Hietalahden kirpputori