Etsi kirppistä hakusanalla

KirppisMarket

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi marraskuussa 2020.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 14Kyllä!
 • 16En

46,7 % suosittelee tätä

Kirppis uutisoi Facebookissa: Meillä on surullisia uutisia, KirppisMarket on sulkenut ovensa pysyvästi. Koronasta johtuvista syistä oli tehtävä kurja päätös ja lopettaa KirppisMarketin liiketoiminta. Olen pahoillani, että näin kävi ja haluan kiittää kaikkia meillä asioineita myyjiä ja asiakkaita koko sydämestäni. Kiitos.

Seinäjoella sijaitseva täyden palvelun kirpputori on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Kirpputori tarjoaa uudenlaista palvelua, jossa tavarat noudetaan, hinnoitellaan, ja laitetaan myyntiin. Myymättömät tavarat palautetaan myyntiajan päätyttyä, tai asiakkaan niin halutessa, voi myymättä jääneet tavarat lahjoittaa kirpputorille.

Kirppiksellä on noin 300 myyntipaikkaa, joista osa on perinteisiä itsepalvelu paikkoja. Osa kirpputorista toimii market-periaatteella, jossa esimerkiksi miesten vaatteet on kerätty samaan osioon. Kirpputorille on tulossa myös pop up-myyntipiste.

Puhelinnumero on 044 236 9033 ja sähköpostiosoite info@kirppismarket.fi.

Hinnat

 • Itsepalvelupaikka:
  • 6 päivää: 28 €
  • 12 päivää: 50 €
  • 24 päivää: 90 €
 • Noutopalvelu: 10 € (Seinäjoki-Nurmo-alue)

Kuvat

 • Värivalokuva KirppisMarketin julkisivusta kuvattuna syksyisenä, lumettomana päivänä. Marketin ovensuussa on portaikko ja oven yllä kirppiksen nimikyltti.

(Tästä vinkkasi ensimmäisenä Harri.)

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Kirppiskiertolainen kirjoitti kohteeseen KirppisMarket:

Hyvä lisä Seinäjoen kirppistarjontaan. Kannattaa lähteä jo vähän kauempaakin Seinäjoelle kirppiskiertueelle, kun on useampia kirppiksiä :)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua KirppisMarket sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Tuoreet mielipiteet

 1. antti autio (Citykirppis — Wanhan Tavaratalo)
 2. Pete (SPR Kirppis, Haukipudas)
 3. antti autio (SPR Kirppis, Haukipudas)
 4. Pete (Soinin 4H-yhdistyksen Kierrätyspuoti Neliapila)
 5. Martti Kannus (Soinin 4H-yhdistyksen Kierrätyspuoti Neliapila)

Viimeksi päivitetyt

 1. Oliverin kirppis
 2. Soinin 4H-yhdistyksen Kierrätyspuoti Neliapila
 3. Kansaskirppis
 4. SPR Perniö Omapaikka
 5. Suomen kasarmin aarteet

Näitä suositellaan

 1. OK-Kirppis (Kajaani)
 2. SPR-Kirppis, Seppälä (Jyväskylä)
 3. Kirpputori Lähis
 4. Kristalli tori
 5. Lohjan Kierrätyskeskus