Etsi kirppistä hakusanalla

KirppisMarket

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 10Kyllä!
 • 10En

50,0 % suosittelee tätä

Avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Kirpputori tarjoaa uudenlaista palvelua, jossa tavarat noudetaan, hinnoitellaan, ja laitetaan myyntiin. Myymättömät tavarat palautetaan myyntiajan päätyttyä, tai asiakkaan niin halutessa, voi myymättä jääneet tavarat lahjoittaa kirpputorille.

Kirppiksellä on noin 300 myyntipaikkaa, joista osa on perinteisiä itsepalvelu paikkoja. Osa kirpputorista toimii market-periaatteella, jossa esimerkiksi miesten vaatteet on kerätty samaan osioon. Kirpputorille on tulossa myös pop up-myyntipiste.

Puhelinnumero on 044 236 9033 ja sähköpostiosoite info@kirppismarket.fi.

Kuvat

 • Värivalokuva KirppisMarketin julkisivusta kuvattuna syksyisenä, lumettomana päivänä. Marketin ovensuussa on portaikko ja oven yllä kirppiksen nimikyltti.

(Tästä vinkkasi ensimmäisenä Harri.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen KirppisMarket:

Hyvä lisä Seinäjoen kirppistarjontaan. Kannattaa lähteä jo vähän kauempaakin Seinäjoelle kirppiskiertueelle, kun on useampia kirppiksiä :)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua KirppisMarket sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Anu Härkönen (Lastentarvikekirppis Minipanda)
 2. TT. (Bonus Kirppis)
 3. Heikki (Bonus Kirppis)
 4. Aatu asiakas (Sitä sun Tätä (Kauhajoki))
 5. Esko (Kurikan Superkirppis)

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirpputori Osto- ja myyntiliike, Mäntsälä
 2. Kirppis Mingo
 3. Wanha Meijeri
 4. Loviisan Suurkirppis
 5. Toppila-Center

Näitä suositellaan

 1. Salon Radiokirppis
 2. OK-Kirppis (Kajaani)
 3. Kristalli tori
 4. Lohjan Kierrätyskeskus
 5. Viirin Kirppis