Ajankohtaista: Karille kiitos tietopaketista, jonka jäljiltä hakemistoon lisättiin mm. Savonlinnassa sijaitsevan Olivia-kirpputorin esittelysivu.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpputori Aasta Ööhön esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpputori Aasta Ööhön

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 20Kyllä!
 • 20En

50,0 % suosittelee tätä

Tammikuussa 2018 avattu Kirpputori Aasta Ööhön on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su 10–15.

Puhelinnumero on 046 923 5306.

Tammikuussa avatulta kirppikseltä voi varata myyntipöydän joko käymällä paikan päällä tai soittamalla, ja myöhemmin myös netistä.

Ajankohtaista: avajaistarjouksena myyntipaikan hinta on 15€ / viikko. Tarjous on voimassa tammikuun ajan.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirpputori Aasta Ööhön:

Aivan ala-arvoista tavaraa myynnissä. Palvelu huonoa.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kirpputori Aasta Ööhön:

Asiakaspalvelu huonoa, yllättäviä kirppispöydän irtisanomismaksuja ja tuotteita oli myyty väärin hinnoin, jonka vuoksi meille tilitettiin liian vähän rahaa.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kirpputori Aasta Ööhön:

Olen pitänyt tuolla pöytää kohtalaisen pitkään. Usein olen joutunut omasta pöydästäni kantamaan pois kirpputorin omia tavaroita (niin isoja kasoja, että ei voi olla vain kulkeutuneet muista pöydistä, vaan työntekijät ovat dumpanneet ne minun pöytääni). Työntekijät ilkeilevät toisilleen. Tilittäessä saldo saattaa usein tippua mystisesti, ts. jos tänään käyn ja kysyn saldon (esim. 100e), niin huomenna tilittäessä saldo onkin enää 94e, josta luonnollisesti vähennetään pöytävuokra. Eli, jos täältä varaa pöydän, kannattaa ensin pokkana kysyä saldo ja sen perään hoitaa tilitys (tilille maksettaessa tämä mahdollista), jolloin eivät voi ainakaan tuplana vetää välistä. Sitä en tiedä, valehtelevatko jo saldon, mutta ainakaan tilityksen yhteydessä eivät voi vetää välistä toimimalla kuten kerroin.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Aasta Ööhön sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. A-Kirppis
 2. A-Kirppis Huonekalumyymälä
 3. Savonlinnan Pelastakaa Lapset -kirpputori
 4. Retro-kirppis
 5. Retrotori