Ajankohtaista: Seinäjoki: All Day kirppis avataan 1.7.
Porvoo: Pihakirppikset 2024 -tapahtuma 17.8. klo 10–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpputori Kelopuu esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpputori Kelopuu

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 102Kyllä!
 • 5En

95,3 % suosittelee tätä

Helmikuussa 2015 avattu Kirpputori Kelopuu löytyy Torniosta. Se on avoinna ma–pe kello 10–17, lauantaisin 10–15 ja sunnuntaisin suljettu.

Lapin läänin suurimpiin kuuluvassa kirpputorissa on huonekaluille tilaa, miehisille tavaroilla kolpakulma ja lapsille on leikkihuone. Lisäksi Kelopuussa on kahvio.

Puhelinnumero on 0400 260 534 ja sähköpostiosoite kirpputorikelopuu@gmail.com. Myyntipaikan voi varata myös Kirpparikallesta.

Hinnat

 • S: Myyjä hinnoittelee, järjestelee ja tyhjentää. Myyntipaikka 6 päiväksi hintaan 20 €.
 • M: Kirppis hinnoittelee, täyttää ja järjestelee pöydän 6 päiväksi hintaan 30 €.
 • L: Kirppis hinnoittelee, täyttää, järjestelee ja tyhjentää, sovittaessa noutaa tavaroita. Hinta 6 päiväksi on 36 € tai myynti voidaan jakaa 50-50 %.

(Kiitos kirppisvinkistä Tiedonantajalle.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Kelopuu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Skidikirppis
 2. Skidilandia
 3. Porin Helluntaiseurakunnan Lähetystori
 4. Kirppis Sinulle
 5. Kurikan Kirpputori