Ajankohtaista: Orimattila: Retrotori Kehräämön Rukki pitää popup-levykaupan 22.–25.4.
Orimattila: Jokeri Kirppis avataan 2.5.2021.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Vaasan SPR-Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Vaasan SPR-Kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 68Kyllä!
 • 19En

78,2 % suosittelee tätä

Vaasan SPR-Kirppis löytyy nykyisin Vöyrinkadulta, jonne kirppis muutti helmikuussa 2019. Kirppiksen puhelinnumero on 040 505 6452 ja sähköpostiosoite spr-kirppis.vaasa@punainenristi.fi.

Tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Kirppiksellä on tavaroiden kuljetuspalvelu ja myynnissä käytettyjä huonekaluja tavanomaisen kirppistavaran lisäksi.

Avoinna

Ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Vaasan SPR-Kirppis:

Hyvä ja edullinen valikoima huonekaluja. Vaatteet ovat hyväkuntoisia ja kivoja, mutta ei halvimmasta päästä, etenkin takit ovat liian kalliita käytetyiksi. Löytäjä voi silti vielä tehdä. Hyvä ja edullinen lastenvaateosasto.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Vaasan SPR-Kirppis:

Hei , minulla on vähän käytetty vaatteetta ja halusin kysya että tarvitseteko tuon niitä teille ilmaista ?
T. sawda

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Vaasan SPR-Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Emman Aarrearkku
 2. Fida Helsinki, Malmi (Ylä-Malmin tori)
 3. Hyvän Mielen Kirppis — HYMIS
 4. Hyvän mielen tori
 5. Retrotori Kehräämön Rukki