Etsi kirppistä hakusanalla

Kirpputori Vanha-Aitta

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi toukokuussa 2021.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 1296Kyllä!
 • 378En

77,4 % suosittelee tätä

Lisätty 30.5.2021: kirpputorin toiminta osoitteessa Pohjolankatu 16 on päättynyt. Kirppis muuttaa uusiin tiloihin. (Uutta osoitetta ei ole tiedossa.)

Kirpputori Vanha-Aitta on Kajaanissa toimiva kirppis. Sen puhelinnumero on 044 955 7830 ja sähköpostiosoite kirpputori.vanhaaitta@gmail.com. Kirppis on avoinna seuraavasti:

 • Maanantaisin kello 10–18
 • Tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin ajalla 10–17
 • Perjantaisin kello 10–18
 • Lauantaisin kello 10–15

Hinnat

Ikkunapaikka 33 € / 7 myyntipäivää ja käytäväpaikka 32 € / 7 myyntipäivää, sekä hinnoittelupalvelu 60 € / 7 myyntipäivää (sisältää paikan ja hinnoittelun).

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Ramppa kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Oikein siisti paikka,ruuhka-aikaan voivat käytä-
vät olla hieman ahtaat,mutta sopu sijaa antaa.
Vielä näyttäisi olevan tyhjiä paikkoja.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Vakioasiakas kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Täytyy sanoa että paras kirppis Kajaanissa. Siisti ja todella viihtyisä. Ja iloiset myyjät kassalla jotka tervehtivät aina yhtä iloisesti piristävät päivää. Suosittelen poikkeamaan.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Damla kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Hyvän mielen kirppis! Tein paljon edullisia löytöjä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirppistelijä kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

pikku tytöt mollaa muita kirppiksiä… ja portit soi jatkuvasti….henkilökunta vaan tietokoneella…

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

YRITTÄJÄ kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Sinulle joka jatkuvasti mollaat yhtä kaupungin kirpputoria tiedoksesi: siellähän ei ole pakko käydä. Jokainen voi valita kirppiksen missä haluaa käydä ihan omaasta vapaasta tahdostaan. Kirjoituksistasi näkee sen että et ymmärrä yrittämisestä ja yritystoiminnasta yhtään mitään. Sekä huomaa myös sen että ymmärryksesi yrittäjyyttä ja yritystoimintaa kohtaan on hyvin kyseenalaista. Asiakkaita ei valita heidän uskonnollisen tai poliittisen vakaumuksen perusteella. Jokainen saa olla sellainen kuin haluaa. Taitaa olla joku muu joka mollaa muita kirppiksiä. Valitettavasti myymäläpuolella ei ole TIETOKONETTA. Ja hälyttimet ovat varkaita varten ja niiden herkkyydestä on asiakkaita infomoitu.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Säikähtänyt kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Näköjään varkaat saavat vapaasti kulkea …. hälyttää koko ajan mutta työväki ei persettä penkistä nosta.Asenne ongelma ?

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

.... kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Asenne ongelma on teillä joilla ei ole muuta tekemistä kuin netissä parjata kyseistä kirpputoria.Nimimerkin taakse on niin helppo piiloutua..Minä olen ainakin ollut tyytyväinen kyseiseen kirpputoriin.Hälytinportithan voivat huutaa myös sen takia että siitä kävelee ohi joku, jolla on tuote kädessä jossa on hälytin.Yrittäjän kirjoittamassa viestissähän lukee että asiakkaita on informoitu portin herkkyydestä.Jokainenhan saa itse valita missä liikkeessä käy!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

YRITTÄJÄ kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Taitaa olla yksi ja sama ihminen joka käy JOKA VIIKONLOPPU jostakin täällä NETISSÄ valittamassa. Täytyy sanoa että ei ole elämää sellaisilla ihmisillä jotka joutavat täällä valittaa milloin mistäkin. Kritiikki on aina tervetullutta ja vastaanpa nyt kyseiselle kirjoittajalle: Hälyporttimme on sen verran lähellä että se hälyttää myös OHIKULKEVILLE jos heillä on kädessään tuote/tavara jossa on hälytin. Ilmeisesti lukutaidottomuus vaivaa koska olemme tästä informoineet asiakkaita A4 kokoisella paperilla hälyportissa sekä ikkunassa. Reagoimme jokaiseen hälytykseen ja katsomme että onko hälytys tullut asiakkaalle joka kävelee ohitse vai ULOS. Ja kaikki varkaudet tiedoksesi vaan ilmoitetaan poliisille! Meillä eivät varkaat VAPAASTI kulje. Perseemme nousevat kyllä penkistä ja tiedoksesi että työmme on suurimmaksi osaksi seisomatyötä joten olet kyllä tarkkaan joutanut seuraamaan milloin istumme. Ja vastaanpa vielä että täällä netissä on niin hyvä anonyyminä kirjoittaa ja “haukkua” toisia. Jokainen voi tulla kokeilemaan yrittäjänä olemista ja miettiä sitten mistä valittaa ja MIHIN!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kirppistelijä kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Hei!
Täällä yksi tyytyväinen ostaja ja myyjä :) Oli ihan pakko ryhtyä kommentoimaan koska olin ihan hämmentynyt tänne jätetyistä kommenteista. Itse olen ollut erittäin tyytyväinen tähän uuteen kirpputoriin ja saamaani palveluun. Minä myyjänä ainakin olen tyytyväinen että portit ovat herkät, näin voin olla varma että hälyttimiin on luottaminen ja voin viedä arvokkaampaakin tavaraa myyntiin. Esimerkiksi eräässä keskustassa sijaitsevassa tavaratalossa portit on sijoitettu niin että hälyyttäävät jos hieman vaatetta liikauttaa ja eihän sielläkään myyjät juokse heti että yrititkö varastaa. Tälläinen minusta olisi sitä töykeää ja säikäyttävää. Mielipiteitä mahtuu maailmaan mutta asenneongelma taitaa olla sillä jota tälläinen häiritsee! itse toimin myös yrittäjänä ja voin sanoa että työpäivä ei pääty siihen kun ovet suljetaan. Hatun nosto nuorille yrittäjille jotka jaksavat painaa 6 päivää viikossa ja silti olla iloisia ja ystävällisiä!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Tyytyväinen ja hämmentynyt kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Ensiksi positiiviset kommentit Vanhalle-aitalle: Todella viihtyisät ja kauniit tilat, mahdottoman hyvällä paikalla on yritys, varmaan löytyy ulkopaikkakuntalaisillekkin helposti. Ja nyt kun kajaanilaiset ovat löytäneet tämän kirppiksen niin tavaraakin on, ja laadukasta myös. Itse myös teen lähes joka kerta löytöjä, kassalla ollaan ystävällisiä ja asiakaspalvelu on hanskassa :)

Ja tälle joka täällä aukoo päätään, kuin mikäkin yleinen syyttäjä: Taitaa olla jotain hampaankolossa kyseistä yrittäjää/yritystä vastaan, kun pitää käydä päätään aukomassa ihan turhanpäiväisesti, kun ei itse ilmeisesti omaa silmiä, tai ainakin silmälasit kannattaisi hankkia, jos ei nää kyltinkokoista infolappua hälyttimien herkkyydestä. Hälyttimet kun eivät arvo, että menikö tuo ulos vai kulkiko ohi. Kyllähän sitä äkkinäinen voi säikähtää, mutta ne silmät kannattaa pitää päässä, eikä siellä *********.

Tsemppiä ja hyvää jatkoa Vanhan-aitan yrittäjille ja työntekijöille! :)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Damla kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Kävin tänään toista kertaa kyseisellä kirpparilla. Asun kaukana joten usein en pääse käymään. Kajaaniin lähdin käymään hyvien kirppareiden takia. Vanha-Aittaan olen edelleenkin tyytyväinen. Hyvän löydön tein ja oikein ystävällinen palvelu. Aivan älyttömiä jotkut mollaustekstit tällä palstalla. Ihan paha mieli tulee tuollaisesta.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

jupe ja hansu kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Mielettömän kiva ja viihtyisä paikka jossa saa hyvää palvelua pyytämättä

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kävijä kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Siisti ja kiva kirppis.Myyjät ystävällisiä ja reippaita.
Käyn aina Kajaanissa käydessäni.

On ihmisiä,jotka kateellisena valittaa joka asiasta. Jos olette niin hyviä,miksi ette itse perusta yritystä?
Vastaus on kai,että ette viitsi!
Tsemmppiä vai nuorille yrittäjille,sanotaanhan,että koirat haukkuu,mutta karavaani kulkee!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Mummo kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Todella viihtyisä kirpputori ystävillisine myyjineen. Saisivat muut ottaa mallia hyvästä asiakaspalvelusta. Puhtaus ja siisteys ovat kunnossa tässä paikassa.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

hoitaja ,joka kahvinkin juo seisaaltaan kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Kommenttia on moderoitu palvelun ylläpidon toimesta.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kävijä kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Vaihda työpaikkaa jos noin ärsyttää kun toiset voi juoda kahvinsa istualtaan.Mitä sitä täällä purnaamaan.Olen silloin tällöin lukenut näitä kommentteja ja en voi muuta sanoa kuin sen että ihmiset on ilkeitä ja helppohan se on nimimerkin takaa kirjoitella mitä haluaa.Enkä ymmärrä kommenttiasi “kyttäyspaikka”?!Minua siellä ei ole ainakaan kytätty, no ehkä olet sen tyyppinen ihminen että jos sinua katsookin niin luulet jonkun kyttäävän sinua.Ja jokainenhan voi itse valita missä kaupassa asioi.Turhaan kait asioit paikoissa joita noin kovasti haukut ja halveksit.En minä ainakaan kävisi.Ja kirjoituksestasi voi päätellä että et ymmärrä yrittäjyydestä mitään.Olen itse ollut aiemmin yrittäjänä ja työpäivä ei todellakaan pääty siihen kun suljet ovet.Mutta eipä sellainen ihminen sitä ymmärrä joka ei ole yrittäjän ollut.

Tsemppiä nuorille yrittäjille!!Ja älkää välittäkö moisista kommenteista, tällaisia ihmisiä mahtuu 13 tusinaan!!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Yrittäjä kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Taasko se on sama valittaja joka jaksaa valittaa. Ensinnäkin en puhuisi SINUNA joka toisen töissä olet mitään että on se hyvä olla yrittäjä kun voi istua milloin lystää ja miten pitkään. Olet sitten itse joutanut KYTTÄÄMÄÄN kahvitaukojamme. Meidän kahvitauot tuskin sinulle kuuluvat sekä se että missä ne juomme. Mistä sinä tiedät mitä me teemme pöydän ääressä. Jos se sinua häiritsee niin sillehän me emme voi mitään. Kokeileppa itsekkin yrittäjyyttä ja tule sitten tänne kirjoittamaan ANONYYMINA ja arvostelemaan toisia. Kyllä meillä on oikeus istahtaa ja juoda kahvit ja huokaista.

Liikkeemme ei ole mikään kyttäyspaikka vaan Itsepalvelukirpputori Vanha-Aitta.
Jos paikkamme ei miellytä meillä ei ole pakko käydä.Jälleen kerran anonyymina on täällä netissä hyvä haukkua toisia mutta tuleppa sanomaan se päin naamaa.

Yrittäjänä oleminen ei eroa millään tavalla siitä että olisi toisen töissä. Samalla tavalla ne työt tehdään ja hoidetaan ei siinä ajatella että onko omissa vai toisen töissä!!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

vakioasiakas kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Ihanat siskokset pyörittävät ihanaa pikku kirppistä. Asiakaspalvelu aina yhtä ihanaa. Piristää omaakin päivää. Paikkaa kun olen pitänyt tavaraa mennyt tosi hyvin kaupaksi. Minusta saitte ainakin vakioasiakkaan.

Älkää välittäkö herjaavista kommenteista. Ihmiset ovat toisille niin kateellisia.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

hoitsu kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

ihan ekaa kertaa kommenttia annoin(en sama valittaja).Ei tarvii teitä kytätä vaan kyllä jo ovelle näkyy “palaveri” ja lähtöä tehdessä.

Jos tuo asenne,minkä yrittäjä antaa positiivestä palauttaasta:että ei ole pakko tulla käymään,niin mehän niitä ostajia ollaan ja jos ei ole ostajia ei kauppa käy niillä jotka tuovat tavaransa myyntiin. Kiitos vain vinkistä,menen muille kirppareille..

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

HH JA JH kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Aurinkoisten omistajien työssä ei ole mitään valittamista osaavat hommansa ja ovat näppäriä ja aina valmiita auttamaan…Näinhän se on KAINUULAISET KATEELLISIA JA AINA valmiina kyttämään toisten tekemisiä ja ps noin mukavalla paikalla on mukavia asiakkaita ja niin kyllä ne saavat OMISTAJAT OMISTAMASSAAN PAIKASSA JUODA SYÖDÄ JA PUHUA MITÄ HALUAA JA VIELÄPÄ ISTUA tsemiä tytöt

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Maija Kauppinen kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Minun mielestäni nämä kirpputorit ovat ihania. Niistä löytyy lapsenlapsillekin ihania vaatteita. Ja joskus ihan hyviä ja halpoja astioitakin. Menkää kirpputorille ja tehkää löytöjä! (Suosittelen vaasassa olevaa Mimin pientä kirpputori puotia. Sieltä löytyy vaikka mitä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Mimuli kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Mun mielest kirpparit on hyvii ja ihan nice place, koska niist löytyy palj onice kamoi. mä ostan kirpparilt korui, kenkii, hattuja, pipoja ja oon ostan myös yhet housut. Mut normaalist en osta sielt vaatteita. Koska on yököttävää ajatella että pitää käytttää toisten käyttämiä vaatteita. Siis lol!!
Mä yritän kirppiksel aina stalkkailla niit sellasii uusii ja coolei vaatteita. Jos joku löytää mulle sopivaa emo-kamaa niin ilmotelkaa. Laittakaa kommentti tälle sivustolle.( Käyn stalkkaa nää sivut joka päivä!)
Moikka! Ja ilmotelkaa jos näätte kirppareilla halpaa emo-kamaa!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

KIrpparien kiertäjä kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Hyvä pieni kirppari. Tiskin takana iloiset tytöt. Sijainti hyvä, ainut vaikeus autolle parkkipaikka, kun on liikuntarajoitteinen. Käytävät saisivat olla leveämmät. Muuten hyvä ostospaikka. Käyn,milloin saan auton lähelle ovea!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Eija72 kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

On näköjään noussut vähän päähän homma. Aiemmin vannottiin, ettei hinnat nouse ja nyt kaupungin kallein ja rahaa kiskotaan joka narauksesta. Vaan 3 tuotetta provisioon…

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Yrittäjä kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Paikkahintamme ovat olleet samat yrityksen alusta asti ne eivät ole nousseet.

Provisiomyyntiä meillä ei enää ole.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Mamma kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Suosittelen! Sain viikolta paremman tilin kuin koskaan! Lastenvaatteet menee tosi hyvin kaupaksi.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Liisa IHMEMAASSA kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

kAHVILA JOSSA EI OLE TUOREITA DALLAS PULLIA MYYNISSÄ VAIKKA MAINOSTETAAN KAHVI JOSSA HENKILÖKUNTA KÄYTTÄÄ EVÄIDEN SYÖNTIIN EIKÖ OLE TAUKO PAIKKAA TÄMÖISTÄ IHMETELLÄÄN

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Vakioasiakas kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Lisa ihmemaassa on tosiaan ihmemaassa. Kahvia on myynnissä mut ei sielä mitään dalllas pullia mainosteta. Alkuun oli kyllä myynnissä kyseisiä pullia et oisko ihmemaan lisalla päivittämisen aika. Se että henkilökunta syö eväät kahviossa on vain käytännön sanelemaa. Firmaa pyörittää kaksi ihmistä ja parhaan palvelemisen takia syövät eväänsä kassan läheisyydessä, jota voivat tarvittaessa hypätä kesken ruokailun palvelemaan asiakkaita

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

matti mainio kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

melkein on mennyt myynti sinne lastenvaate puolelle,ei aikuiseen makuun löydy.
Muutenkin taitaa olla lapsi perheen suosiossa kun lapset pyörii ja juoksee miten lystää.
Katsele siellä vaatteita kun jostain aina muksu pyörähtää haitolle,siellähän mainostetaan että hoitavat lapset.Ei niitä silloin tarvitse pyörimään ahtaisiin loosseihin …

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

KERTTU kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Ei ole oikein minun makuun tämä paikka alussa oli mutta jotenkin vain tullut se tuntu että nyt ei oikein palvelu ehkä enään pelaa niinkuin alussa. Samaa olen huomannut jotta lapsia siellä hästäämässä vaikka ei siinä mitään jos vanhemmat katsosi niiden perään tai yms. jospa tästä ottaisivat vähän vinkkiä ja kehittäsivät kirpparia että eikö se ole rikkaus jotta voi omaa paikkaa kehitellä ja tarttua epäkohtiin jos niitä on esim kahvila toimintaa voisi vielä panostaa ja laittaa vaikka kesällä sinne ulos pieni pöytä ja tuolit kahvia varten ja ehkäpä jakaa erilliseksi tilaksi kahvilan jotenkin niin ja tuoda jotain raikasta ja panostaa asiakkaiden ostos rauhaan jne pienillä asoilla mutta meille niin tärkeille mutta hyvää syksyn jatkoa koko kirpparille joka tapauksessa

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

YRITTÄJÄ kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Idea on hyvä että ulos voisi viedä pöytiä kesällä, mutta se on jalkakäytävä joten siihen ei saa pöytiä laittaa, tähän tarvitaan erillinen lupa.Pienessä tilassa kahvion laajentaminen jne on mahdotonta.Kiitos mielipiteestäsi.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Järkytyin kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

En ymmärrä miksi kommentit pitää poistaa, mutta hoitakaa toki jatkossa yksityisasiat niin ettei asiakkaiden tarvitse niitä kuulla.

Hyvää syksyä kuitenkin, jatkossakin aijon käydä kyllä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

miisu kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Eka kerran kävin ja viimeistä.Lapset juoksenteli ja huutivat että ostetaan tämä,ostetaan tämä,varmaan on hyllyt sekaisin sellaisten pyörremyrskyjen jälkeen.Kassalla kaksi naista suureen ääneen kailottaa että varmaan kaikki kuulee kuka varaa mistäkin minkin paikan ja moneksiko viikoksi. Suosittelen korvatulppien käyttöä.Kassan edessä pyörii turhaa väkeä,en oikein tiennyt pitääkö jonottaa vai mitä..eikös sitä maksavaa asiakasta pitäis palvella eikä ystävien kanssa seurustella,tai osata antaa vähän tilaa kun kassalle joku pyrkii

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Vakioasiakas kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Olenpa huomannut että kyseinen kirpputori saa melko ilkeätäkin palautetta. Itse olen ollut todella tyytyväinen myydessäni sekä asioidessani siellä. Kukaanhan ei voi mitään että lapset siellä juoksentelee. Se on vanhempien vastuulla ei myyjien. Kirpputori kun on alaltaan pieni luulisi ymmärtävän että kyllä siinä varmasti kuulee kun ihmiset varaa paikkoja mitä väliä sillä on? Sinulle taitaa olla. Ihmeellistä kateutta täällä tulee huomattua nuoria yrittäjiä kohtaan.
Itse olen ollut todella tyytyväinen. Tsemppiä tytöt!!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

YRITTÄJÄ kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Kiitos kommenteista :).

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

ulla k kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Eikös tämä olekkaan mielipide palsta?kiitos palsta on sitten ihan erikseen lehdissä.
Ei varmaan kukaan ole kateellinen nuorille yrittäjille,mutta mielipiteensä saa juuri täällä ilmaista oli se huonoa tai hyvää.Ainahan on parantamisen varaa joka yrityksillä.Ei tämä ole ainut kirppis joka huonoa kommenttia on saanut.Enkä ymmärrä tässä yhteydessä mitä tekemistä kateudella olisi,sekö että joku päivä toiminta loppuu kun asiakkaat katoaa??kysyn vaan..

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Mirja kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Kävin tänään ja tein mahtavia löytöjä. Ja ihmisiäkin näytti olevan tosi paljon liikkeellä. Ja tavara oli hyväkuntoista ja hinnat kohdillaan. Yllätyin ja tulen toistekin! Lapsille paljon vaatteita laidasta laitaan. Ystävällinen palvelu plussaa.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Hui hai mie vai kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Miljoonakertainen ei tykkäys koko paikkaa kohtaan….

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

ulla kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Hui hai vissiin laittaa tuota miljoona ei tykkäystä koko ajan:)
No,meidän perhe saanut aina ilosta palvelua ja paikka mukava.Eipä ole tullu seurattua omistajien hommaa,muutenkuin ystävällistä ja neuvoja antavaa palvelua.
Itse kun vie loosiin tavaransa,niin hälyt laittaa ja toimii sääntöjen mukaa,eli lukekaapa hyvät ihmiset ne säännöt sieltä sopimuksesta.Tavara on omalla vastuulla siellä.
Perheellä käydään siivoo loosia päivittäin ja jos varastetaa jottai hälyistä huolimatta,ni ei se omistajien vika ole.
Kirppari on kirppari ja tavaratalot oma liikkeensä,hinnat kohilleen käytetylle tavaralle ja kauppa käy! Mukavaa sysksyn alkua sekä kirpparille,että siellä käyville!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Ullan öpökki kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Ei ollut meidän paikka ehkä ois voinut olla mutta jokainen äänestää jaloillaan jne.
Asiakaspalvelu ei pelannut ja tuli huonot fiilikset joten vara on valita ikävä kyllä

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

välivällynkiristäjänapupojan poika kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Se ainut parannus siellä on tapahtunut ettei ole kassalla enää erikseen hinnan poisottaja,kassakoneen käyttäjä ,pussinantaja,pakkaaja ja vielä rahastaja sekä vaihtorahan tarkastaja.Tais meinata kerran mennä vähän överiksi henkilökunnan kans.Hyvä että harjoittelijoita otetaan mutta kohtuus…

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Rehellinen kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Rehellisesti sanottuna parannettavaa olisi palvelussa ja siisteydessä tottahan toki asiakkaat kantaa roskaa ja hämmentäävät paikkoja ei siltä voi välttyä.
Jotenkin vain tulee sellainen tunne jotta siihen palveluun parannusta kiitos ja mukavaa syksyn jatkoa

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Jorppi kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

TODELLA LOISTAVA PAIKKA. PALVELU TOSI MAHTAVAA.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Tiina kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Tosi hyvä kirppis, heti löytyi vaatteita :) Myyjä oli tosi ystävällinen ja palvelu mukavaa, mutta oli vähän ahdasta kun ihmisiä oli paljon

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

h kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Ilmoittaa facessa lopettaneensa nykyisessä osoitteessa ja jatkavansa jossain muualla.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Pete kirjoitti kohteeseen Kirpputori Vanha-Aitta:

Aivan totta, h, kiitos kun ilmoitit.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Vanha-Aitta sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Porvoon Löytöpiste
 2. Autopirtin Kirppis
 3. Mankkaan Akseli
 4. Toive-kirppis (Ylivieska)
 5. Petun Putiikki