Ajankohtaista: Vantaa: seuraava Myyrkirppis järjestetään 28.–29.9.
Espoo: MLL Tapiola järjestää kaksi syyskirppistä (6.10. ja 27.10.)

Etsi kirppistä hakusanalla

Kirpputori Velikulta

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 13Kyllä!
 • 0En

Kirkkonummella maaliskuussa 2019 avattu Kirpputori Velikulta on avoinna arkisin kello 11–19 ja la–su 10–16.

Pöytä ja rekki viikoksi on 32€ ja kahdeksi viikoksi 60€.

Puhelinnumero on 050 564 6264 ja sähköpostiosoite kirpputorivelikulta@gmail.com.

Kuvat

 • Kuvassa yksityiskohtia Velikullan Lastenmaailmasta: kolmen kuvan kollaasi. Ylävasemmalla punainen leluhelikopteri, sen alla kuva lastenvaunuista, oikealla isompi kuva aidatusta leikkialueelsta.
 • Kahden valokuvan kollaasi; vasemmalla kirppispaikka täynnä vaatteita ja muita esineitä, oikealla täpötäysi vaaterekki.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirpputori Velikulta:

Paras kirppis missä olen koskaan käynyt. Paikka on siisti ja henkilökunta ystävällistä. Tänne kannattaa tulla, vaikka vähän kauempaakin tekemään niitä löytöjä. Täydet pisteet ansaitusti.
T: Eija

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Velikulta sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kurikan Kirpputori Ky
 2. Myyrkirppis
 3. Menneen Tuulahdus
 4. Maijan Wanha Navetta
 5. Fida Järvenpää, Valimokuja

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.