Etsi kirppistä hakusanalla

Lähetyksen kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Lähetyksen kirpputori on avoinna ti–pe kello 11–15. Suljettu la–ma.

Puhelinnumero on 044 456 9016.

Kirppiksen kuvaus

Lähetyksen kirppiksellä on myynnissä mm. vaatteita lapsille ja aikuisille, kirjoja, astioita, koruja ja paljon muuta mukavaa. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Kirppikseltä saatu tuotto menee lähetyksen hyväksi.

Kirppiksen yhteydessä on myös pieni kahvila, jossa on myynnissä kahvia ja pientä purtavaa.

Voit lahjoittaa kirppikselle ehjiä ja pestyjä vaatteita myyntiin. Otamme ne mielellämme vastaan.

Kirpputorin myyjinä toimivat vapaaehtoiset. Uudet myyjät ovat myös tervetulleita joukkoomme. Ota yhteyttä lähetyssihteeriin, jos haluat mukaan vapaaehtoiseksi.

Sijainti

Lähetyksen kirpputori sijaitsee pankkirakennuksen takana. Löydät kirpputorin pääoven helpoiten, kun suunnistat pankin edestä oikealta puolelta luiskaa alas.

Kuvat

  • Värivalokuva Jalasjärven Kappeliseurakunnan toimipaikan julkisivusta. Vasemmalla sisäänkäynti, johon on yksi askelma, ja sen oikealla puolen suuria seinän kokoisia lasi-ikkunoita. Edessä hieman lunta vihreällä nurmikolla.

(Tästä kirppiksestä ensimmäisenä vinkkasi Harri. Häneltä on myös yllä näkyvä valokuva.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Lähetyksen kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Bueno
  2. Honkolan Kirpputori / Huutokauppahuone Perikuva
  3. Oulun kierrätyskeskus
  4. Nahkatehtaan Kirppis
  5. Kirpputori Romulaari