Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lähetyksen kirpputori (Kuhmo) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lähetyksen kirpputori (Kuhmo)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 15Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Kuhmon Helluntaiseurakunnan pitämä Lähetyksen kirpputori, joka sijaitsee keskustassa entisen Siwan tiloissa, on avoinna ma–pe kello 10–16 ja lauantaisin 10–13. Sunnuntaisin suljettu.

Kirppikselle voi lahjoittaa hyväkuntoisia, puhtaita vaatteita, myös huonekaluja ja muutakin tavaraa.

Puhelinnumero on 044 084 7545.

(Tästä kirppisvinkistä kiitos Karille.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Lähetyksen kirpputori (Kuhmo) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Velmukirppis
  2. UFF Hervanta (Tampere)
  3. Pelastusarmeijan kirpputori, Hervanta (Lindforsinkatu)
  4. UFF Hämeenkatu (Tampere)
  5. Merkitys 2nd Hand Shop, Tampere