Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lähetyskirppis Patina esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lähetyskirppis Patina

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 129Kyllä!
 • 38En

77,2 % suosittelee tätä

Kesäkuussa 2020 uuteen osoitteeseen (Unikkotielle) muuttanut Lähetyskirppis on avoinna ma–pe kello 10–17.30 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin.

Puhelinnumero myymälään on (09) 851 3430 ja sähköpostiosoite patina@sekl.fi.

Patinaan voi lahjoittaa hyväkuntoisia tavaroita, mutta suurikokoisista esineistä on syytä sopia etukäteen. Patina ei voi ottaa vastaan esim. huonokuntoisia tai purettuja huonekaluja, rikkinäisiä tai likaisia vaatteita eikä jääkaappeja, pesukoneita tai muita isoja kodinkoneita.

Kuvat

 • Värivalokuva Patina-kirppikseltä: lattialla suuria valokuvatulosteita ja oikealla seinän kokoinen kirjahylly täynnä kirjoja. Vasemmalla sivulla valkoisia hyllyköitä.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Jukka kirjoitti kohteeseen Lähetyskirppis Patina:

Tässä sijainnissa on kaksi kirppistä oikeastikin, kartalla nuppineulat ovat myös samalla kohtaa (päällekkäin) joten vain yhden tiedot saa auki.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Nina kirjoitti kohteeseen Lähetyskirppis Patina:

Patinassa hinta / laatusuhde välillä aivan päätön ja tavarat usein hyvinkin likaisia. Jos sattuu löydön tekemään niin kassalla voi saada syytöksen hintalappujen vaihtamisesta. Tämä ei päde kaikkiin työntekijöihin joista osa on hyvin ystävällisiä mutta pari tapausta on joilla ei enää taida olla muistissa kirppiksen perimmäinen tarkoitus, eli saada KÄYTETTY tavara kiertämään ja kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen. Tässä kirppiksessä en aio enää asioida pöyristyttävän huonon palvelun takia.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Leena kirjoitti kohteeseen Lähetyskirppis Patina:

Tuo edellinen Ninan kommentti pitää kyllä paikkansa siinä, että tavara on kyllä todella aikas lailla sitä kotien kellarien pohjasakkaa, jota moni ei kehtaisi enää mihinkään kirppikselle viedäkään, MUTTA sisällöltään sitä, mitä todella vanhat kirppikset alun pitäen olivat. Sieltä saattaa löytää myös aarteita ja minä olen siellä jo yli 10 vuotta tasaseen tahtiin käynyt ja myös löytöjä tehnyt ja tunteja paikkaa penkonut. Nykyäänhän useimmat kirppikset ovat muuttuneet pikku Stockmanneiksi,myös hinnoiltaan – luullen olevansa vähintäänkin antiikkikauppoja. Siinä menee kyllä perimmäinen kirppiksen ajatus pieleen.
Palvelu Patinassa on enimmäkseen ystävällistä ja mukavaa lukuunottamatta niitä paria tyyppiä, jotka käyttäytyvät juuri noin, kuin Nina kuvaili. Myös käsitys hinnoista on niin pielessä kuin vain voi, osaksi myös yli-innokkaiden ‘päällysnaisten’ takia. Ei ole oikein käsitystä siitä mikä on ‘in’ ja mikä on todella pois kaikenlaisten muotisuuntausten piiristä. Olisi melkein parempi jättää hinnoittelulaput kokonaan pois ja hinnoitella vasta kassalla maksettaessa. Tai hinnoitella vain isoina ryhminä tyyliin: lakanat 1,50 e/kpl, lasten kengät: 2 e/kpl jne.
Mutta kaiken kaikkiaan – olen ymmärtänyt, että ainakin osa työntekijöistä tekee vapaaehtoistyötä – kiitos heille siitä! Ja paljon kai viedään yli Suomen rajojen ihmisille, joilla ei todellakaan ole juuri mitään, joten sinne uppoaa kyllä sellaistakin tavaraa, mitä me emme enää käyttäisi.
Juuri tänäänkin olen menossa Patinassa käymään, kun menen Tikkurilaan asioille.
Kauan eläköön Patina!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kirpparikalle kirjoitti kohteeseen Lähetyskirppis Patina:

Parina on kyllä erinomainen paikka! Siinä muiden kirpparien kanssa samalla vyöhykkeellä. Voi tehdä erittäin hyviä löytöjä. Joka päivä tulee kuulemma PALJON uutta tavaraa ja vaatteita. Paljon lastenvaatteita, kenkiä ja miehillekin on paljon vaatteita. Toisin kuin useilla muilla kirppareilla. SUOSITTELEN!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Tiksiläinen kirjoitti kohteeseen Lähetyskirppis Patina:

Patinassa tosiaan kaikki työntekijät ovat vapaaehtoisia tai työkkärin kautta hommissa.. Itse olen saanut aina mukavaa palvelua ja löytänyt varsinaisia aarteita.. Varsinkin miesten t-paitojen takia käyn paikassa mm. hollannin ja espanjan aidot futispelipaidat tuli löydettyä 1e/kpl ;)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Sanna kirjoitti kohteeseen Lähetyskirppis Patina:

Patinasta olen aina tehnyt hyviä löytöjä ja valikoima muuttuu usein, suosittelen. Nyt myös Facebook sivut olemassa: https://www.facebook.com/kirpputoripatina/?ref=ts&fref=ts

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Lähetyskirppis Patina sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Teuvan Vapaaseurakunnan kirppis (Lähetyskeidas)
 2. iCare Parkano
 3. Ajan Patina
 4. Kirppis Ekoaitta
 5. Niskan Löytökulma