Etsi kirppistä hakusanalla

Laihian helluntaiseurakunnan Lähetyskirpputori

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 2Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Lähetyskirpputori ottaa vastaan puhtaita ja ehjiä vaatteita, joista osa myydään kirpputorilla, osa lähtee Viroon tai Venäjälle. Helluntai seurakunta vie myös yli 100 pakettia joka joulu Virossa sijaitsevaan lastenkotiin. Näihin lahjoihin ovat vuosien aikana monet henkilöt kutoneet myssyjä, lapasia ja kaulaliinoja. Paketteihin pääsevät myös uutta vastaavat lelut, joita silloin tällöin tuodaan kirpputorille. Loput pakettien sisällöstä ostetaan kirpputorin tuotolla.. Kirpputorin Tuotolla kannatamme myös mm. lähettejämme.

Avoinna ti–pe kello 10–15 ja lauantaisin 10–13. Suljettu sunnuntaisin sekä maanantaisin.

 • Kirpputori sijaitsee Kauppatiellä aivan keskustassa.
 • Kirpputorilla käy maksuvälineeksi ainoastaan käteinen.

Valokuvat

 • Talvipäivänä otettu värivalokuva yksikerroksisesta tiilitalosta, jossa tiilet ovat punertavia. Katon yläraja on tummanharmaa ja siinä on koristeellinen Lähetyskirpputorin liikekyltti.

(Harrille kuuluu kiitos sekä tästä kirppisvinkistä että yllä näkyvistä valokuvista.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Laihian helluntaiseurakunnan Lähetyskirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Oliverin kirppis
 2. Soinin 4H-yhdistyksen Kierrätyspuoti Neliapila
 3. Kansaskirppis
 4. SPR Perniö Omapaikka
 5. Suomen kasarmin aarteet