Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Loimaan Seudun työkeskuksen tuki Ry:n kirppis (Ekotori) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Loimaan Seudun työkeskuksen tuki Ry:n kirppis (Ekotori)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 24Kyllä!
  • 1En

96,0 % suosittelee tätä

Loimaan Seudun työkeskuksen tuki Ry:n pitämä kirppis on avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin klo 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero kirppiksen aukioloaikoina on 02 763 2091.

Kirppikselle voi lahjoittaa käyttökelpoista ja ehjää tavaraa. Niistä saatava tuotto käytetään yhdistyksen t oiminnan tueksi. Tavaroita voidaan käydä noutamassa arkisin. Noutopalvelu toimii ma–pe kello 8–13, mutta tavaroita voi myös tuoda itse kirpputorille sen aukioloaikoina.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Loimaan Seudun työkeskuksen tuki Ry:n kirppis (Ekotori) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Teuvan Vapaaseurakunnan kirppis (Lähetyskeidas)
  2. iCare Parkano
  3. Ajan Patina
  4. Kirppis Ekoaitta
  5. Niskan Löytökulma