Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Mynämäen Seudun Työttömät Työnhakijat ry:n kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Mynämäen Seudun Työttömät Työnhakijat ry:n kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 170Kyllä!
 • 12En

93,4 % suosittelee tätä

MSTT ry:n kirppis toimii nykyisin osoitteessa Häävuorentie 2. Kirppis on avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10–14. Keskiviikkoisin avoinna kello 12–18.

Sähköpostiosoite on mstt@mynamaki.fi ja puhelinnumero 044 435 6950.

Kirppiksellä ei ole myyntipaikkoja vaan tavaroita otetaan vastaan lahjoituksena. Lahjoittaa voi vaatteita, astioita ja leluja, mutta ei sähkölaitteita eikä huonekaluja.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Ville Komulainen kirjoitti kohteeseen Mynämäen Seudun Työttömät Työnhakijat ry:n kirppis:

Saisiko puhelinnumeron tänne kirppikselle?

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Ninsku kirjoitti kohteeseen Mynämäen Seudun Työttömät Työnhakijat ry:n kirppis:

Mahtava kirppis, juuri viime viikolla kävin siellä 1. kertaa! Uskomattoman halvalla sain hyvät talvikengät (maksoivat euron!) ja samalla hinnalla sain talvitakinkin. Minusta tämä Mynämäen kirppis on positiivinen yllättäjä, koska kirppiksetkin ovat nykyään aikamoista rahastusta, ja joissain (kuten UFF) alkavat vaatteitten hinnat lähennellä kauppojen hintoja! Siispä Mynikselle. Aion myös lahjoittaa sinne vaatteita ensi viikolla.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Nykyinen vakkari kirjoitti kohteeseen Mynämäen Seudun Työttömät Työnhakijat ry:n kirppis:

Hyvä kirppis. Hinnat on edulliset niinkuin kirppiksellä kuuluukin ja asiakaspalvelu A luokkaa :) Suosittelen kaikille. Vaatteita aikuisille ja lapsille, lautapelejä,leluja ja koriste esineitä ja astioita ym.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Mynämäen Seudun Työttömät Työnhakijat ry:n kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Lastenkirppis Hehku
 2. Löytöpuoti
 3. Kurikan Kirpputori
 4. Kirpputori Vaarin Vintti
 5. Avara Kirppis Huittinen