Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Närreen kierrätys ja myynti esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Närreen kierrätys ja myynti

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 34Kyllä!
 • 10En

77,3 % suosittelee tätä

Nurmeksessa, K-kaupan alakerrassa sijaitseva Närreen kierrätys on kierrätyspaikka, jota pitää Nurmeksen Aktiiviset Työnhakijat ry.

Kierrätyspaikka on avoinna maanantaisin kello 10–17 ja ti–pe 10–16. Viikonloppuisin suljettu.

Sähköpostiosoite on narekartano@oyk.fi ja puhelinnumero 041 477 2170.

Lahjoituksena otetaan vastaan huonekaluja, astioita, kirjoja, vaatteita ja muitakin puhtaita sekä ehjiä tavaroita. Myös askartelutarvikkeita, lankoja, kyniä, värejä jne. vastaanotetaan. Ei sähkö- ja elektroniikkaromua. SER-tavara on vietävä esimerkiksi Nurmeksen jäteasemalle osoitteeseen Kuhmontie 55.

Kuljetuspalvelun hinta on 5 € / reissu jos matkan pituus on alle 5 kilometriä, ja 10 € jos matka on 6–10 km, ja 15 € mikäli matka on 11–20 km. Pidemmät matkat lasketaan kilometrihinnan mukaan (jolloin hinta on 1,5 € × km).

Närreen kierrätyksellä on myös oma esittelysivu Kierrätyskeskus.com-hakemistossa.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

paikallinen kirjoitti kohteeseen Närreen kierrätys ja myynti:

Astiapuoli jees, vaatteet huono kuntoisia, mutta se lahjoittajista kiinni. Näreen omat tuotteet plussaa. Palvelu parantunut :-)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

OPM kirjoitti kohteeseen Närreen kierrätys ja myynti:

Siisti paikka jossa tavarat on hyvin esillä. Osa tavarasta huonokuntoista mutta se ei ole kirppiksen pitäjän vika koska on lahjoitustavaran varassa. Hintataso erittäin edullinen. Saisi olla auki myös lauantaisin, työssä käyvä ei ehdi käymään.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Närreen kierrätys ja myynti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Lastenkirppis Hehku
 2. Löytöpuoti
 3. Kurikan Kirpputori
 4. Kirpputori Vaarin Vintti
 5. Avara Kirppis Huittinen