Ajankohtaista: Lahti: Hennalan tavaratori avataan 1.10. kello 10.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Olivia kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Olivia kirpputori

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 14Kyllä!
 • 2En

87,5 % suosittelee tätä

Elokuussa 2020 avattu, kiinteistön 2. kerroksessa sijaitseva, Olivia-kirppis on avoinna ma–pe kello 11–18 ja la–su 10–15.

Hinnat

 • Myyntipöytä 1 viikoksi: 35 €
 • Myyntipöytä 2 viikoksi: 65 €
 • Jatkoviikko: 30 €

Paikan voi varata numerosta 041 315 5598, kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen oliviakirpputori@gmail.com tai lähettämällä viestin Facebook-sivujen kautta.

(Tästä kirppiksestä ensimmäisenä vinkkasi Kari.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Olivia kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Lasten Kirppis Kirahvi
 2. Kihniön Nuorisoseuran kirppis
 3. Myyrkirppis
 4. Kirppis Keisarinna
 5. Toivon Tori