Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Orikirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Orikirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 52Kyllä!
 • 6En

89,7 % suosittelee tätä

Orikippis sijaitsee Orivedellä. Kirppiksen puhelinnumero on 03 334 0061 ja sähköpostiosoite orikirppis@orikirppis.net. Orikippis on avoinna arkisin kello 11–18 ja lauantaisin 10–15. Pöytävuokra on 28 euroa / 7 päivää, eli 4€ / päivä. Myös provikkamyynti.

Kahviossa on Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tuotteita, Namituvan makeisia, suolaista eri leipomoilta, myös kotona leivottuja munkkeja sekä uutuutena Runebergin Makeistukun makeisia.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Diuna kirjoitti kohteeseen Orikirppis:

Täältä voi tehdä mahtavia löytöjä, etenkin huonekalupuolella on edullisia 50-60-luvun piironkeja, kattokruunuja ja talonpoikaishuonekalujakin välillä. Kannattaa poiketa, ja katsella maalauksetkin tarkasti seinällä!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

jaana kirjoitti kohteeseen Orikirppis:

Täällä kyllä kannattaa käydä, melkein aina jotain kivaa löytyy. Hintataso ihan ok. Mukavan pieni kirppis, mutta ei kuitenkaan liian pieni. Siistit paikat.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Orikirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Oliverin kirppis
 2. Soinin 4H-yhdistyksen Kierrätyspuoti Neliapila
 3. Kansaskirppis
 4. SPR Perniö Omapaikka
 5. Suomen kasarmin aarteet