Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Itäkeskus esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Itäkeskus

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 12Kyllä!
  • 1En

92,3 % suosittelee tätä

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen toimipaikka Itäkeskuksessa sijaitsee Kauppakartanonkadulla. Se on avoinna arkisin kello 9–20, lauantaisin 10–18 ja sunnuntaisin 12–17.

Myymälän puhelinnumero on 0400 344 863 ja noutopalvelun 050 501 4858.

Valikoimassa on pienhuonekaluja, vaatteita, astioita, kirjoja, tekstiilejä ja lapsille vaatteiden lisäksi leluja. Myös pienelektroniikkalaitteita. Kierrätyskeskus ottaa vastaan esimerkiksi hyväkuntoisia pieniä huonekaluja, kuten tuoleja ja lipastoja sekä astioita.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Itäkeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Oulun kierrätyskeskus
  2. Nahkatehtaan Kirppis
  3. Kirpputori Romulaari
  4. Superkirppis Savonlinna
  5. Bella Itsepalvelukirppis