Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pajakirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pajakirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Konnevedellä kunnan pitämän työpajan yhteydessä toimiva Pajakirppis on avoinna ma–to kello 9–15 ja perjantaisin klo 9–13. Suljettu viikonloppuisin.

Puhelinnumerot ovat 040 628 2839 ja 0400 550 878.

Kirpputorilla on pääasiassa myynnissä aikuisten sekä lastenvaatteita, muita tekstiilejä, astioita, kirjoja ja lehtiä. Myynnissä myös yksittäisiä kappaleita työpajan puuverstaalla kunnostettuja huonekaluja sekä työpajalla valmistettuja roskakatoksia/kasvihuoneita.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Pajakirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Osto- ja myyntiliike, Mäntsälä
  2. Kirppis Mingo
  3. Wanha Meijeri
  4. Loviisan Suurkirppis
  5. Toppila-Center