Etsi kirppistä hakusanalla

Pelastusarmeijan kirpputori, Oulu (Ratamotie)

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi lokakuussa 2019.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 7Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Ratamotiellä ei enää vaikuta olevan Pelastusarmeijan kirppistä.

Ratamotiellä sijaitseva Pelastusarmeijan kirpputori on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on 044 757 7970.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

JN kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Oulu (Ratamotie):

Siisti paikka ja monenlaista käyttötavaraa löytyy, varsinkin miesten vaatetta kuitenkin heikonlaisesti, mutta sehän on yleistä joka paikassa. Hintataso tuppaa toisinaan olemaan pikkusen yläkanttiin, erityisesti vaatteissa, käyttötavaroissa sen sijaan ollaan jo kohtuullisemmalla tasolla.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kirpputori, Oulu (Ratamotie) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Tositori
  2. Vintarelle-putiikki
  3. Hyväntekeväisyysyhdistys Iloksi ry:n tavaratori
  4. Taitojen Talo
  5. Talentti Sammonkatu