Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Puoti ja Wanhat Tawarat (Ala-puoti) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Puoti ja Wanhat Tawarat (Ala-puoti)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 17Kyllä!
 • 5En

77,3 % suosittelee tätä

Puoti ja Wanhat Tawarat on SPR:n ylläpitämä kirppis. Ala-puoti on avoinna ma–pe kello 11–17 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin. Puhelinnumero on (02) 822 8591. Sisäänkäynti tapahtuu lastaussillan kautta rautatien ja Karjalankadun puolelta. Myynnissä on tyypillisen second hand -tavaran lisäksi huonekaluja.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

anne Kuusinen kirjoitti kohteeseen Puoti ja Wanhat Tawarat (Ala-puoti):

Olen kirpputorien “suurkuluttaja” ja olen huolestunut Rauman kirppisten kohtalosta. Useita on jo mennyt nurin ja spr-kirppiksen jatkuvat -50% alennuskampanjat kielivät, että tämäkin on lopettamassa. Vai onko kyseessä muutto parempiin tiloihin?

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kirppishaukka kirjoitti kohteeseen Puoti ja Wanhat Tawarat (Ala-puoti):

Edullinen ja siisti kirppis, josta olen ainakin itse tehnyt paljon löytöjä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Puoti ja Wanhat Tawarat (Ala-puoti) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirpputori Bueno
 2. Honkolan Kirpputori / Huutokauppahuone Perikuva
 3. Oulun kierrätyskeskus
 4. Nahkatehtaan Kirppis
 5. Kirpputori Romulaari