Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Realisointi Aralia esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Realisointi Aralia

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 12Kyllä!
 • 8En

60,0 % suosittelee tätä

Joulukuussa Kemin sisällä muuttanut, nykyisin Keskuspuistokadulla sijaitseva, Realisointi Aralia on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su kello 11–15. (Suljettu la–su kesä-, heinä- ja elokuussa.)

Puhelinnumero on 040 720 2554 ja sähköpostiosoite myynti@realisointiaralia.fi.

Myymälässä on mm. huonekaluja, miesten, naisten ja lasten vaatteita, sekä tarpeellisia tavaroita kotiin. Oma myyntinäyttelytila on kädentaitajien tuotteille. Erikoisuutena kahviosta saa joka päivä pannarikahvit kahdella eurolla.

Nettisivujen lisäksi Aralialla on omat Facebook-sivut.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Realisointi Aralia:

On auki myös sumnuntaisin 11-15

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Realisointi Aralia:

Juu, kiitos kun ilmoitit. Korjasin aukioloajat.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Realisointi Aralia sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Karhunsalon kirppis
 2. Salon Ekocenter
 3. Paloheinän kirpputori
 4. Varastotien Kirpputori
 5. Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä