Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Relove Töölö esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Relove Töölö

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 3Kyllä!
 • 8En

27,3 % suosittelee tätä

Helsingissä Töölöntorin vieressä sijaitseva Relove-kierrätyskauppa on avoinna ma–pe kello 10–19, lauantaisin 10–18 ja sunnuntaisin 12–17.

 • Puhelinnumero on 046 922 6960 ja sähköpostiosoite info@relove.fi.
 • Paikalle pääsee esimerkiksi ratikkavuoroilla 2 ja 8, sekä useilla busseilla.
 • Omia tavaroita voi saada myyntiin Reloveen useilla eri järjestelmillä:

Sinä itse -myyntipaikan hinta 58 € / 7 päivää ja 110 € / 14 päivää. Lisäksi kokonaismyynnistä veloitetaan 8,5 % provisio.

All inclusive -myynnissä Relove hinnoittelee, siistii paikan ja laittaa tavarat esille. Myyntipaikan hinta on 39 € / 7 päivää ja 68 € / 14 päivää. Lisäksi peritään 50 % provisio kokonaismyynnistä.

Arvotili-myyntipaikan voi saada neljäksi viikoksi 35% provisiolla. Myydä voi esimerkiksi koruja ja laukkuja lukollisessa vitriinissä.

Verkkokauppa-vaihtoehdossa voi tarjota myyntiin arvotuotteita, joiden myyntihinta on vähintään 100 euroa. Palvelun hinta on 50 % provisio myynnistä, ja myyntiaika neljä viikkoa.

Relove löytyy myös Fredalta ja Stockmannilta.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

penkoja kirjoitti kohteeseen Relove Töölö:

Hyvällä paikalla ja hienosti sisustettu, “paremman väen kirppis”. Melkein kaikki kalliimpaa tavaraa, löytöjä vaikea tehdä, muistuttaa tavallaan enemmän second handia kuin kirppistä. Alakerrasta saattoi ehkä jotain omaan hintahaarukkaan sopivaa löytää. Tosi mukava henkilökunta.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Heli kirjoitti kohteeseen Relove Töölö:

Relovet Töölö ja Punavuori on ehdottomasti mun lempikirppareita. Ei rättikasoja vaan vaatteet siististi esillä hengareissa. Hyväkuntoista tavaraa, koska henkilökunta tarkistaa ennen esillelaittoa. Ihana miljöö, viihtyisä kahvila, aina tekee löytöjä. Vahva suositus!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Relove Töölö sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirpputori Tositori
 2. Vintarelle-putiikki
 3. Hyväntekeväisyysyhdistys Iloksi ry:n tavaratori
 4. Taitojen Talo
 5. Talentti Sammonkatu