Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Relove esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Relove

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 2Kyllä!
 • 2En

50,0 % suosittelee tätä

Helsingissä Töölöntorin vieressä sijaitseva Relove-kierrätyskauppa on avoinna ma–pe kello 10–18, lauantaisin 10–17 ja sunnuntaisin 12–17.

 • Puhelinnumero on 046 922 6960 ja sähköpostiosoite info@relove.fi.
 • Paikalle pääsee esimerkiksi ratikkavuoroilla 2 ja 8, sekä useilla busseilla.
 • Omia tavaroita voi saada myyntiin Reloveen useilla eri järjestelmillä:

Sinä itse -myyntipaikan hinta 58€ / 7 päivää ja 110€ / 14 päivää. Lisäksi kokonaismyynnistä veloitetaan 8,5% provisio.

All inclusive -myynnissä Relove hinnoittelee, siistii paikan ja laittaa tavarat esille. Myyntipaikan hinta on 39€ / 7 päivää ja 68€ / 14 päivää. Lisäksi peritään 50% provisio kokonaismyynnistä.

Arvotili-myyntipaikan voi saada neljäksi viikoksi 35% provisiolla. Myydä voi esimerkiksi koruja ja laukkuja lukollisessa vitriinissä.

Verkkokauppa-vaihtoehdossa voi tarjota myyntiin arvotuotteita, joiden myyntihinta on vähintään 100 euroa. Palvelun hinta on 50% provisio myynnistä, ja myyntiaika neljä viikkoa.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Relove:

Hyvällä paikalla ja hienosti sisustettu, “paremman väen kirppis”. Melkein kaikki kalliimpaa tavaraa, löytöjä vaikea tehdä, muistuttaa tavallaan enemmän second handia kuin kirppistä. Alakerrasta saattoi ehkä jotain omaan hintahaarukkaan sopivaa löytää. Tosi mukava henkilökunta.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Relove sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Jokeri Kirppis
 2. Kuortane Kirppis
 3. Kurikan Superkirppis
 4. Kirpputori Kiertolainen
 5. Kirpputori Piparuuti