Ajankohtaista: Hyvinkää: OK-Kirppis avataan tammi–helmikuun vaihteessa
Kirppikset.info: Kirppikset.info on Patreonissa

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Retro-Reittu esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Retro-Reittu

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 5Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Jurvassa sijaitseva Retro-Reittu on antikvariaatti, keräilyliike sekä kirpputori. Se on avoinna ma–to kello 10–17 ja perjantaisin 10–19. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumero on 045 340 0963.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Retro-Reittu:

Tavaraa on niin paljon, että on varmasti mahdotonta olla löytämättä jotain mistä pitää. Omistaja on kaiken lisäksi vielä erittäin mukava ja hinnat ovat ainakin ostamissani tavaroissa olleet täysin kohdallaan. Ei mitään huonoa sanottavaa.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Retro-Reittu:

Käymisen arvoinen! Paljon vanhoja sarjakuvia, kirjoja, leluja, lasia… Vaatteita ei ollenkaan. Huonekaluja vähän, mutta hyviä!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Retro-Reittu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirppis Kaisla
 2. Fida Seinäjoki, Puskantie
 3. Emmaus Tammisaari
 4. Kirpputori Aarreaitta (Äänekoski)
 5. Vuokrakirppis Adeliina