Etsi kirppistä hakusanalla

Röda Korset Lopptorg

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 6Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Lisätty 29.9.2020: kirppis on hieman muuttanut, sillä nykyisin se on osoitteessa Närpesvägen 32.

Punaisen ristin pieni kirpputori Närpiön keskustassa. Kirpputori ottaa lahjoituksena vastaan myyntikelpoista tavaraa. Kirpputori on avoinna torstaisin ja perjantaisin kello 11–18.

Puhelinnumero on 050 369 5997 ja sähköpostiosoite kerstin@tawi.fi.

Kuvat

 • Valokuva Röda Korsetin kirppiksestä Närpiössä. Se sijaitsee keltavalkoiseksi maalatussa puurakennuksessa, jossa ovensuuhun on kolme porrasta.

Tästä kirppiksestä vihjasi Harri, joka löysi Närpiöstä myös Anny’s Loppiksen.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Röda Korset Lopptorg:

Google Maps antaa virheellisen sijainnin tuolla oaoitteella. Sen mukaan se olisi ABC:tä vastapäätä. Todellisuudessa pitää ajaa siitä lähemmäs liikenneympyrää pari korttelia ainakin. Siellä on Euronics-niminen liike ja sen rakennuksen oikeasta sivuovesta pääsee tuonne kirpparille. Ihan jees kirppari, paikkakunnan tasoon nähden ei edes pieni.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Röda Korset Lopptorg:

Kiitos selkeistä ohjeista! :-)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Röda Korset Lopptorg sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Tampereen Radiokirppis
 2. MiMIn Kierrätysaitta Oy
 3. Kymppitori
 4. Pisara-kirpputori Nummela
 5. Pisara Kirppis Selki