Etsi kirppistä hakusanalla

Saskan Putiikki & Kirppis

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi toukokuussa 2014.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 9Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Toiminta päättyi 31.3.2014.

Saskan Putiikki & Kirppis sijaitsee Naantalissa ja on avoinna joka päivä. Hyllypaikkoja on 84 sekä muutama lattiapaikka kalusteille tai muille kookkaille tavaroille. Kirppis toimii entisen Lietsalan kirjaston tilassa, lähellä K-Market Etappia. Avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 10–15. Puhelinnumero on 044 033 1188 ja sähköpostiosoite putiikki.kirppis@gmail.com. Paikan läheltä kulkee bussivuoro 110 Aurinkotien kautta.

Kirpputorihyllyjen lisäksi Putiikissa on myös lahjatavaroita, perusvalikoima Avon-tuotteita, käsitöitä ja vaatteiden korjauspalvelu. Pienen kahvilan antimilla jaksaa jatkaa eteenpäin.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Saskan Putiikki & Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Oliverin kirppis
  2. Soinin 4H-yhdistyksen Kierrätyspuoti Neliapila
  3. Kansaskirppis
  4. SPR Perniö Omapaikka
  5. Suomen kasarmin aarteet