Ajankohtaista: Hyvinkää: OK-Kirppis avataan tammi–helmikuun vaihteessa
Kirppikset.info: Kirppikset.info on Patreonissa

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Second Hand Shop & Kapell Esplanad esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Second Hand Shop & Kapell Esplanad

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Betesda Churchin kirppis sijaitsee osoitteessa Esplanaadi 88 (Esplanaden 88). Kirppis on maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10–16, torstaisin 10–18 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 0400 422 903 ja sähköpostiosoite secondhand@betesdachurch.fi.

Kirppis ottaa vastaan vaatteita, huonekaluja ja muita tavaroita.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Second Hand Shop & Kapell Esplanad sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirppis Kaisla
  2. Fida Seinäjoki, Puskantie
  3. Emmaus Tammisaari
  4. Kirpputori Aarreaitta (Äänekoski)
  5. Vuokrakirppis Adeliina