Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen SPR-Kirppis, Kirri esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

SPR-Kirppis, Kirri

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 93Kyllä!
 • 23En

80,2 % suosittelee tätä

SPR Kirppis Kirrissä sijaitsee Jyväskylän Palokassa. Kirrin kirppis on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin.

Toimipisteen puhelinnumero on 040 146 0641. Sähköpostiosoite on seija.kalho@punainenristi.fi.

Lahjoitustavaroiden vastaanotto aika on arkisin klo 10–18 ja lauantaisin klo 10–15.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen SPR-Kirppis, Kirri:

Erittäin siisti spr-kirppari. Vaatteet hyväkuntoisia ja ne on laitettu huolellisesti ryhmittäin ja väreittäin – helppo löytää mieleisensä. Paljon myös muuta tavaraa, kuten kirjoja, astioita, muita tekstiilejä ja huonekaluja. Hintataso on spr-kirppareille tyypillisen korkeahko, mutta hyväntekeväisyysnäkökulmasta katsoen ymmärrettävä. Hyvä sijainti.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen SPR-Kirppis, Kirri:

Välillä hyväkuntoista tavaraa, välillä huonokuntoista ja ylihinnoiteltua. Eräs myyjä on usein epäystävällinen, töykeä ja kääntää katseensa muualle kun tulee myymälään. Viime kerralla jäi todella tylsä olo ostoksilta lähdettyäni kyseisen henkilön takia.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua SPR-Kirppis, Kirri sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kanavan Kirppis
 2. Konttitori / Vermon kirppis
 3. Moody Monday Second hand & Cafe
 4. Save&Joy Tampere
 5. Torin Kirppis Isojoki