Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen SPR:n Kontti-kierrätystavaratalo, Rovaniemi esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

SPR:n Kontti-kierrätystavaratalo, Rovaniemi

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 76Kyllä!
 • 10En

88,4 % suosittelee tätä

Rovaniemen Kontti sijaitsi aikaisemmin osoitteessa Aittatie 13, mutta nyt Teollisuustiellä. Rovaniemen Kontti on avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 9–16. Sunnuntaisin suljettu. Juhlapyhinä poikkeukselliset aukioloajat.

Puhelinnumero on 040 139 0735.

Kontti-kierrätystavaratalot ottavat lahjoituksina vastaan ehdottomasti ehjiä, puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita, huonekaluja ja kodin käyttötavaroita.

Kontteihin saadut lahjoitukset päätyvät joko Konttien hyllyille myyntiin tai ne annetaan apua tarvitseville. Suomessa Punaisen Ristin tavaralahjoituksia voivat saada esimerkiksi perheet, joiden koti on palanut tulipalossa. Maailmalle apua lähetetään sotien ja luonnonkatastrofien uhreille.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen SPR:n Kontti-kierrätystavaratalo, Rovaniemi:

todella mielyttävä paikka. sisustus on tyylikäs ja hauska.paikkana siisti.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen SPR:n Kontti-kierrätystavaratalo, Rovaniemi:

kontti on taas muuttanut, uusi osoite on nettisivujen mukaan Teollisuustie 13 –

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen SPR:n Kontti-kierrätystavaratalo, Rovaniemi:

Jep, kiitos ilmoituksesta, kävijä. Tuo tieto on nyt päivitetty puhelinnumeron ja aukioloaikojen kera.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua SPR:n Kontti-kierrätystavaratalo, Rovaniemi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Karhunsalon kirppis
 2. Salon Ekocenter
 3. Paloheinän kirpputori
 4. Varastotien Kirpputori
 5. Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä