Etsi kirppistä hakusanalla

Suoramyynti Heinähattu

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Petäjävedellä sijaitseva Suoramyynti Heinähattu on ostospaikka, olohuone & kirpputori. Heinähattu sijaitsee Kyläsepän naapurissa. Tiloissa toimii kirppiksen ja myymälän lisäksi kahvila.

Tuotevalikoimaamme kuulu leivonnaisia, luomutuotteita, monenlaisia käsitöitä, huovutus- ja neulontamateriaaleja, kirjoja, CD- levyjä, matkamuistoja sekä paljon, paljon muuta (mm. Heinähatun lahjakortti, kalastus-, ravustus- ja sorsastusluvat, suutari). Tuottajat tekevät myös tilaustöitä

Puhelinnumero on 044 281 1880.

Nettisivujen lisäksi Heinähatulla on omat Facebook-sivut.

Valokuvat

  • Aurinkoisena pilvettömänä päivänä otettu värivalokuva Suoramyynti Heinähatun liikekiinteistöstä. Se on yksikerroksinen rakennus, jossa valkoiset seinät. Oikealla näkyy katos, jossa tuoleja ja pöytiä.

Yllä näkyvät valokuvat toimitti Harri heinäkuussa 2022.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Suoramyynti Heinähattu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Limingan Kirpputori
  2. Ritun Kirppis
  3. Kirpputori Piparuuti
  4. Ykköskirppis Alavus
  5. Pelastakaa Lapset ry:n kirpputori