Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Susan kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Susan kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 19Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Tervajoella sijaitseva Susan kirppis, jonka yhteydessä on myös kahvio, on avoinna ti–pe kello 11–18 ja lauantaisin 11–15. Sunnuntaisin sekä maanantaisin suljettu.

Myyntipaikan voi tehdä esimerkiksi soittamalla tai tekstaamalla numeroon 050 5616867 (Susa). Sähköpostiosoite on sjokinen71@gmail.com.

Pöytähinnat

 • Myyntipöytä 5 päiväksi: 21 €
 • Sitä seuraavat 5 päivän jaksot: 19 €

Nettisivujen lisäksi kirpparilla on omat Facebook-sivut.

Tästä kirppiksestä vinkkasi Tiedonantaja, josta hänelle suuri kiitos.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Kirppistelijä kirjoitti kohteeseen Susan kirppis:

Tykkään! Susan kirppis on juuri sopivan kokoinen. Myyntipaikka on isokokoinen ja se on hyvä, kun pystyy muokkaamaan sen mukaan, tarvitseeko vaatetakoa vai hyllyä. Korttimaksu on ja vieläpä ilmainen.(toki jos käteistä haluaa, Otto.kin on lähellä). Lapsille leikkinurkkaus ja nyt näytti tulleen sovituskoppikin. Monia mahtavia löytöjä olen tehnyt! Uusi yrittäjä iloinen asiakaspalvelija!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Susan kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kulma kirppis, Valtimo
 2. Antiikki Makasiini -kirppis
 3. Kirpputori Silinteri, Jyväskylä
 4. Kirpputori Kodin Kakkonen
 5. Kirpputori Tarina