Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Taito-Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Taito-Kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 1En

83,3 % suosittelee tätä

Karkkilassa sijaitseva Taito-Kirppis on avoinna ti–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin sekä maanantaisin.

Paikalla on myös kahvio ja valikoima Hoivatuonti Oy:n tuotteita.

Myyntipaikka on 15 € / viikko. Pöytävaraukset ja lisätiedot arkisin klo 10–17 numerosta 050 307 9378, tai sähköpostitse osoitteesta varaukset@taito-kirppis.fi.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

SAT kirjoitti kohteeseen Taito-Kirppis:

Oikein hieno kyltti tienvieressä, itse tehty, spraymaalilla värkätty, ihan vaikka kyltin takia mennä pistäytyyn. En tiedä mitä valtatie mainokset maksavat mutta isolle tielle olisi hyvä näkyä kunnolla niin tulisi asiakaita lennosta.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Taito-Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kotkan Keräys- ja Avustuskeskus
  2. Pisara Kirppis Selki
  3. Pisara-kirpputori Nummela
  4. Kirsin kirppis
  5. Folkhälsans Loppis och Retro Bazar