Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Tikkurilantorin kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Tikkurilantorin kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Tikkurilantorin kirppis järjestetään alla listattuina päivämäärinä ja aikoina. Kyseessä on sunnuntaisin Tikkurilan torilla järjestettävä myyntitapahtuma. Myyntipaikka on ilmainen. Myynti tapahtuu torilla kello 10–17. Myyntituotteet on vietävä pois päivän päätteeksi eikä tavaroita saa jättää jälkeen.

Tikkurilantorin kirppis järjestetään

Ei tiedossa.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Tikkurilantorin kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Jokeri Kirppis
  2. Kuortane Kirppis
  3. Kurikan Superkirppis
  4. Kirpputori Kiertolainen
  5. Kirpputori Piparuuti