Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Toimintakeskus ry:n Vaatekierrätysmyymälä esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Toimintakeskus ry:n Vaatekierrätysmyymälä

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Toimintakeskus ry:n Vaatekierrätysmyymälä on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10–16. Suljettu tiistaisin ja viikonloppuisin.

Puhelinnumero on 044 309 8974.

(Tästä myymälästä ensimmäisenä ystävällisesti vinkkasi Kari.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Toimintakeskus ry:n Vaatekierrätysmyymälä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Itsepalvelukirppis Myyntimylly
  2. SPR Porin osaston Puoti
  3. Paljekirppis
  4. Riitun Kirppis
  5. Huushollin Aarteet