Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Toivon Keskus esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Toivon Keskus

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 10Kyllä!
 • 5En

66,7 % suosittelee tätä

Toivon Keskus on Lahdessa sijaitseva kirppis. Se on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 050 370 7777 ja sähköpostiosoite toivonkeskuskirppis@gmail.com.

Myyntipöydän hinta on 19 € / viikko.

Toivon Keskuksesta voi varata myös muuttopalvelun (kuskin ja apureita).

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Jonna kirjoitti kohteeseen Toivon Keskus:

Hieno ja siisti kirppis. Hyvä asiakaspalvelu..lapsillekin omaleikkipaikka,jos itse haluaa juoda vaikka pulla kahvit toivon kirppiksen kahvilassa

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

TR kirjoitti kohteeseen Toivon Keskus:

Inhimilliset hinnat; joskus tulee tosi hyviäkin löytöjä tehtyä täältä. Tekstiili-ja ompelutarviketta löytyy käsityöihmisille, kodintavaraa huokeasti ja vaatteetkaan eivät ole kaikki ihan tylsiä. Peräti gootti-ja vintagevaatettakin välillä löytynyt. Vielä ei ole jäänyt mitään ostamatta siksi että olisi liian kalliit hinnat; toivottavasti pitävät hinnat halpoina tulevaisuudessakin.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Toivon Keskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Oulun kierrätyskeskus
 2. Nahkatehtaan Kirppis
 3. Kirpputori Romulaari
 4. Superkirppis Savonlinna
 5. Bella Itsepalvelukirppis