Ajankohtaista: Orimattila: Retrotori Kehräämön Rukki pitää popup-levykaupan 22.–25.4.
Orimattila: Jokeri Kirppis avataan 2.5.2021.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen UFF Jyväskylä esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

UFF Jyväskylä

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 31Kyllä!
  • 6En

83,8 % suosittelee tätä

Jyväskylän UFF on sijainnut kesästä 2016 asti Asemakadulla. Liike on avoinna ma–pe kello 10–19 ja lauantaisin 10–17. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 014 617 601.

Tuotevalikoimaan kuuluu naisten, miesten ja lasten vaatteita, kenkiä, asusteita, myös vintage-tuotteita, sekä kodintekstiilejä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen UFF Jyväskylä:

Perusuffa; samanlainen kuin ne kaikki muutkin. Aika pienet tilat tällä.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua UFF Jyväskylä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Emman Aarrearkku
  2. Fida Helsinki, Malmi (Ylä-Malmin tori)
  3. Hyvän Mielen Kirppis — HYMIS
  4. Hyvän mielen tori
  5. Retrotori Kehräämön Rukki