Etsi kirppistä hakusanalla

Uudenkaupungin Torikirppis

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi elokuussa 2013.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 6Kyllä!
  • 3En

66,7 % suosittelee tätä

Uudenkaupungin Torikirppis on avoinna maanantaisin kello 11–16, ti–pe 9.30–17 ja lauantaisin 9.30–13. Sunnuntaisin suljettu. Kirppis sijaitsee Kräkin talon alakerrassa. Myyntiloosseja on 102 kappaletta. Torikirppiksellä on kolmenlaisia myyntipaikkoja: tangottomia loosseja, tangollisia loosseja ja pelkkiä tankopaikkoja. Kirpputorilla on tallentava kameravalvonta. Kirpputorilla on pieni kahvila, jossa kahvin lisäksi teetä, pullaa, makeisia ja virvokkeita. Lapsille on oma leikkipaikka.

Kirppiksen toiminta päättyi 26.6.2013.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Uudenkaupungin Torikirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kulma kirppis, Valtimo
  2. Antiikki Makasiini -kirppis
  3. Kirpputori Silinteri, Jyväskylä
  4. Kirpputori Kodin Kakkonen
  5. Kirpputori Tarina