Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Vantaan Kontti esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Vantaan Kontti

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 29Kyllä!
  • 4En

87,9 % suosittelee tätä

Tammistossa sijaitseva Vantaan Kontti on Punaisen Ristin tavaratalo. Kontti on avoinna ma–pe kello 9–20 ja lauantaisin 10–17 ja sunnuntaisin 11–17.

Puhelinnumero on 040 588 0359.

Kontti voi ottaa vastaan vain puhtaita ja ehjiä lahjoitustavaroita. Huonekaluja ei toistaiseksi voida ottaa vastaan. Tavaroita voi tuoda suoraan myymälän lahjoituspisteeseen sillä keräyslaatikoita ei ole.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Taru kirjoitti kohteeseen Vantaan Kontti:

Ihanan helppo ja siisti, tavaratalon tapaan tavarat järjestelty lajeittain. Esim. kaikki lastenvaatteet löytyvät yhdestä paikasta. Hinnat erittäin kohtuullisia. Samassa talossa on ilmainen parkkihalli autolle, josta pääsi hyvin lastenrattaiden kanssa hissillä Konttiin.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Vantaan Kontti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Bueno
  2. Honkolan Kirpputori / Huutokauppahuone Perikuva
  3. Oulun kierrätyskeskus
  4. Nahkatehtaan Kirppis
  5. Kirpputori Romulaari