Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Vantaan Kontti esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Vantaan Kontti

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 27Kyllä!
  • 4En

87,1 % suosittelee tätä

Tammistossa sijaitseva Vantaan Kontti on Punaisen Ristin tavaratalo. Kontti on avoinna ma–pe kello 9–20 ja lauantaisin 10–17 ja sunnuntaisin 12–17.

Puhelinnumero on 040 588 0359.

Vantaan Kontti avattiin alun perin Tikkurilassa elokuussa 2012. Se muutti Tammistoon syyskuussa 2015.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Vantaan Kontti:

Ihanan helppo ja siisti, tavaratalon tapaan tavarat järjestelty lajeittain. Esim. kaikki lastenvaatteet löytyvät yhdestä paikasta. Hinnat erittäin kohtuullisia. Samassa talossa on ilmainen parkkihalli autolle, josta pääsi hyvin lastenrattaiden kanssa hissillä Konttiin.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Vantaan Kontti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Jokeri Kirppis
  2. Kuortane Kirppis
  3. Kurikan Superkirppis
  4. Kirpputori Kiertolainen
  5. Kirpputori Piparuuti