Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kantri Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kantri Kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 5Kyllä!
 • 1En

Särkisalmella sijaitseva, kesäisin avoinna oleva, Kantri Kirppis, sisältää 50 pöytäpaikkaa. Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 050 468 9084.

Hinnat

 • Myyntipöytä viikoksi: 30€
 • Myyntipöytä kahdeksi viikoksi: 45€
 • Myyntipöytä neljäksi viikoksi: 70€

(Tästä kirppiksestä ensimmäisenä vinkkasi Tero.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kantri Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Hakaniemen Kirpputori
 2. Bewen Parkkikirppikset
 3. Toukolan kirppis
 4. Fida Joensuu, Torikatu
 5. MVT-kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.