Etsi kirppistä hakusanalla

Atomin Peräkonttikirppis

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi heinäkuussa 2021.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Myyjät voivat tulla paikalle jo kello 7.30 lähtien.

Myyntipaikkaa ei varata etukäteen, vaan ne täytetään saapumisjärjestyksessä. Paikalle mahtuu noin 50 myyjää. Myyntipaikan hinta on 15 € ja se sisältää 2 parkkiruutua. Hintaan sisältyy vain myyntipaikka, joten tavaroita voi myydä auton takaluukusta tai kärrystä, saa myös levittää huovan tai muulla tavalla.

Nämä kirppistapahtumat järjestää Riihimäen Keilailuliitto ry. Lisätietoja yhdistyksen puheenjohtajalta numerosta 044 570 5003 (Vellu) tai sähköpostitse osoitteesta keilailuliitto@keilahalli.com.

Kirppistä on tarkoitus jatkaa myös heinäkuun puolenvälin jälkeen, syksyyn saakka.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Atomin Peräkonttikirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Bueno
  2. Honkolan Kirpputori / Huutokauppahuone Perikuva
  3. Oulun kierrätyskeskus
  4. Nahkatehtaan Kirppis
  5. Kirpputori Romulaari