Etsi kirppistä hakusanalla

Auranmutkan Kirppis

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi syyskuussa 2014.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 45Kyllä!
  • 9En

83,3 % suosittelee tätä

Luultavasti lopettanut toimintansa, sillä kirppiksen Facebook-sivuilla kerrottiin loppuunmyynnin järjestämisestä maaliskuussa 2014.

Auranmutkan Kirppiksen puhelinnumero on 050 366 2021. Kirppis on avoinna ti–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–13. Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin. Kirppiksellä voi myydä tavaroita myyntitiliperiaatteella, jolloin myyjä toimittaa kirppikselle tavaroita ja kirppis hinnoittelee ne ja laittaa ne esille. Myyntiprovisiona veloitetaan 50% myyntihinnasta.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

madeleine kirjoitti kohteeseen Auranmutkan Kirppis:

Vaikka kirppis on aika pieni, niin sieltä voi löytää ihan kivoja juttuja. Myyjä on kans mukava (:

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Auranmutkan Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kulma kirppis, Valtimo
  2. Antiikki Makasiini -kirppis
  3. Kirpputori Silinteri, Jyväskylä
  4. Kirpputori Kodin Kakkonen
  5. Kirpputori Tarina