Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Betesda Second Hand Shops (Drottninggatan) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Betesda Second Hand Shops (Drottninggatan)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 8Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Ekenäs Second Hand Shop sijaitsee Kuningattarenkadulla (Drottninggatan), Tammisaaren keskustassa. Kirppis on avoinna maanantaisin ja perjantaisin kello 10–16, sekä tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 10–18, ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 041 464 8144 ja sähköpostiosoite mats.backman@betesdachurch.fi.

Kirppis ottaa vastaan lahjoituksina esimerkiksi kirjoja, huonekaluja, tauluja ja muita tavaroita — kuljetusapua on saatavilla.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Betesda Second Hand Shops (Drottninggatan) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Wiksu Wilima
  2. Waarin Kammari ja Kirpputori
  3. Kirppis Noppa
  4. Myyrkirppis
  5. Kierrätysmyymälä, Schaumanintie