Etsi kirppistä hakusanalla

Favorit itsemyyntikirpputori

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi toukokuussa 2015.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 25Kyllä!
 • 18En

58,1 % suosittelee tätä

Suljettu toistaiseksi, mutta uusia toimitiloja etsitään.

Helsingissä sijaitseva Favorit on avoinna lauantaisin sekä sunnuntaisin 9–15. Pöytävarauksen voi tehdä numerosta 040 136 6655 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@favorit.fi. Voi tulla myös varaamatta pöytää klo 8 eteenpäin. Myyntipaikka on kooltaan 0,9×2 metriä, johon kuuluu myös 1,5 metrin pituinen vaaterekki. Pöytävuokra on 20 €. Paikalle pääsee metrolla, jolla voi jäädä esim. Herttoniemen metroasemalle. Laiturilta 3 lähtee bussivuoro 80, joka ajaa lähes Favoritin ovelle (jää pois Laippatiellä).

Kuvat

 • Valokuva Favorit-kirpputorin julkisivusta. Kirppis sijaitsee tiilirakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.
 • Kuvassa Favorit-kirppiksen sisätiloja.
 • Kuvassa Favorit-kirpputorin kahvio, jossa vihreitä kahvipöytiä.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Favorit itsemyyntikirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Oulun kierrätyskeskus
 2. Nahkatehtaan Kirppis
 3. Kirpputori Romulaari
 4. Superkirppis Savonlinna
 5. Bella Itsepalvelukirppis