Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Fida Columbus esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Fida Columbus

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Helsingissä, kauppakeskus Columbuksessa, sijaitseva Fidan myymälä on avoinna ma–pe kello 9–19, lauantaisin 10–18 ja sunnuntaisin 12–16.

Puhelinnumero myymälään on 010 505 7630. Puhelinnumero ilmaiseen noutopalveluun on 09 566 00 200. Noudon voi sopia myös tekstaamalla sanan NOUTO numeroon 16155.

Tämän myymälän valikoimasta löytyy esimerkiksi sisustustavaraa, kirjoja, koruja, myös vaatteita naisille, miehille ja lapsille.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Fida Columbus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Taito-Kirppis
  2. EvakkoTorikirppis
  3. Kirpputori Outolintu
  4. EY-Kirpputori
  5. Hietalahden kirpputori