Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Haagan torin kirpputorit ja käsitöiden myyntipaikat esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Haagan torin kirpputorit ja käsitöiden myyntipaikat

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Kesäkaudella Haagan torilla on yleensä lauantaisin kirpputori- ja käsitöiden myyntipöytiä. Vuonna 2015 kirpputorilla on myös teemapäiviä. Paikat varataan etukäteen, paikkaan kuuluu pöytä. Kirpputoria järjestää alueen eri yhdistykset yhteistyössä. Tori on ulkotilaa ja auki säävarauksella.

Hinnat vuonna 2015

Kirpparipaikan vuokra on 5€ / pöydän puolikas ja 10€ / koko pöytä. Pöydän koko on noin 200×80 senttimetriä. Vuokra maksetaan paikan päällä toripöytien jakajalle. Paikkavarauksen voi tehdä Haagan torin nettisivuilla sijaitsevalla lomakkeella, johon ilmoitetaan nimi, sähköpostiosoite, kirpputorin päivämäärä sekä varataanko kokonainen vai puolikas pöytä.

Myyntipaikan voi varata vuoden 2015 kannatusjäsenmaksun maksamisen jälkeen. Jäsenmaksu on tälle vuodelle 20€, paitsi opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille ja vuoden 2014 toriryhmäläisille 10€.

Lisätietoja jäsenyydestä ja kirpparista kerrotaan Haagan torin nettisivuilla osoitteessa https://haagantori.wordpress.com. Haagan torilla on myös omat Facebook-sivut.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Haagan torin kirpputorit ja käsitöiden myyntipaikat sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Tositori
  2. Vintarelle-putiikki
  3. Hyväntekeväisyysyhdistys Iloksi ry:n tavaratori
  4. Taitojen Talo
  5. Talentti Sammonkatu