Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Hempan Marketti esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Hempan Marketti

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 22Kyllä!
  • 4En

84,6 % suosittelee tätä

Hempan Marketti sijaitsee Hartolassa. Puhelinnumero on 041 778 2250. Avoinna ma–pe kello 9–15 ja lauantaisin 9–13. Sunnuntaisin suljettu.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Annaliisa Jokipaltio kirjoitti kohteeseen Hempan Marketti:

Ihmeelinen paikka.Eteisestä peräkammariin asti täynnä tavaraa.On lapsille ja mummuille ja kaikille siltä väliltä.Täältä asuja hakevat niin puvustajat kuin tuunaajat.Suosittelen koko Suomelle kyseistä ihmepuotia ja omistaja itse persoonallisuus.Ja hinnat aivan uskomattomat mistä saat laadukasta päällepantavaa 5 E ison pussin.Kirppis toimii lahjoitus ja hyväntekeväisyysperiaatteella kädestä suuhun mentaliteetilla kunhan velvoitteet hoidetaan niin omasta palkasta viis.80000 ruusua ja iso halaus.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Hempan Marketti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Oulun kierrätyskeskus
  2. Seuranmäen kirpputori
  3. Limingan Kirpputori
  4. Ritun Kirppis
  5. Kirpputori Piparuuti