Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Urheiluperhe esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Urheiluperhe

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 21Kyllä!
  • 12En

63,6 % suosittelee tätä

Urheilukirpputori sijaitsee Lappeenrannassa. Myynnissä on käytettyjä urheiluvälineitä, kuten laskettelusuksia ja -monoja, kypäriä, mailoja ja luistimia. Sähköpostiosoite on urheiluperhe@gmail.com ja puhelinnumero: 044 356 4075. Avoinna ma–la kello 10–18. Suljettu sunnuntaisin.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Urheiluperhe sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Tohmajärven kesäkirppis / Järventauksen iltakirppis
  2. Tohmajärven antiikki-kirpputori
  3. Kris-kirppari
  4. Kirppis Cafe Minde
  5. Hietalahden kirpputori